Aangenaam, Alex

MAKELAAR ALEX” dat ben ik. Laten we snel kennis maken!

Makelaar Alex

✉️ MAKELAAR ALEX
☎︎ 06-51573895

WhatsApp

Na jaren werken voor gerenommeerde makelaars kantoren zoals, Hoekstra en van Eck, Makelaarsland en 27 Huis Makelaars, wilde ik het anders en vooral zelf doen. Nu werk ik als zelfstandig makelaar in de regio Amsterdam. Met veel plezier fiets ik al bijna 20 jaar door deze mooie stad, dus weet ik de mooie plekjes te vinden. Ik hou van de verschillende bouwstijlen en ik hou van de diversiteit van de mensen die de stad mooi maken.

Inmiddels heb ik een uitgebreid netwerk en ben ik in staat jou te voorzien van de juiste personen en instanties, die nodig zijn om een aankoop of een verkoop compleet te maken. In mijn zoektocht om mijn werk en gezin duurzaam te combineren ben ik geheel zelfstandig gaan werken. Dit geeft mij de mogelijkheid heel flexibel te kunnen schakelen. Ik ben daardoor jouw aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Dit maakt de communicatie sneller, duidelijker en vooral ook persoonlijker.

Doordat ik zelfstandig werk, met de stad Amsterdam als flexibele kantoorlocatie, ontmoeten we elkaar waar het voor jou het beste uitkomt. Dat kan in de omgeving zijn waar je wilt gaan wonen, maar ook bij je thuis. Zelfs op je werk is het mogelijk dat ik langskom om kennis te maken en het proces door te nemen.

“MAKELAAR ALEX” is lid van “Vastgoedpro”. Dit is één van de grootste landelijke vastgoed organisaties die mijn kwaliteit waarborgen. Ik heb een gedegen opleiding tot KRMT-makelaar genoten en volg nu regelmatig opleidingen en trainingen om mijn kennis te vergroten.

Curriculum Vitae:
2020: Makelaar Alex Amsterdam
2013 tot 2020 diverse makelaar kantoren zoals; 27 Huis Makelaars, Hoekstra en van Eck nieuwbouw, Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam, Makelaarsland
tot 2013: diverse leidinggevende functies in de hospitality business/horeca

Opleiding:
heden: Register Makelaar
2014 tot 2023: Diverse opleidingen van SVM Niveau zoals, Fiscale aspecten, 0 op de meter woningen, Bouwperiodes en hun gebreken, Duurzaamheid, Asbest verwijderen, Juridische aspecten, bouwkundige gebreken, etc, etc..
2013-2014: KRMT Makelaar