Aangenaam, Alex

MAKELAAR ALEX” dat ben ik. Laten we snel kennis maken!

Makelaar Alex

Na jaren werken voor gerenommeerde makelaars kantoren zoals, Hoekstra en van Eck, Makelaarsland en 27 Huis Makelaars, wilde ik het anders en vooral zelf doen. Nu werk ik als zelfstandig makelaar in de regio Amsterdam. Met veel plezier fiets ik al bijna 20 jaar door deze mooie stad, dus weet ik de mooie plekjes te vinden. Ik hou van de verschillende bouwstijlen en ik hou van de diversiteit van de mensen die de stad mooi maken.

Inmiddels heb ik een uitgebreid netwerk en ben ik in staat jou te voorzien van de juiste personen en instanties, die nodig zijn om een aankoop of een verkoop compleet te maken. In mijn zoektocht om mijn werk en gezin duurzaam te combineren ben ik geheel zelfstandig gaan werken. Dit geeft mij de mogelijkheid heel flexibel te kunnen schakelen. Ik ben daardoor jouw aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Dit maakt de communicatie sneller, duidelijker en vooral ook persoonlijker.

Doordat ik zelfstandig werk, met de stad Amsterdam als flexibele kantoorlocatie, ontmoeten we elkaar waar het voor jou het beste uitkomt. Dat kan in de omgeving zijn waar je wilt gaan wonen, maar ook bij je thuis. Zelfs op je werk is het mogelijk dat ik langskom om kennis te maken en het proces door te nemen.

“MAKELAAR ALEX” is lid van “Vastgoedpro”. Dit is één van de grootste landelijke vastgoed organisaties die mijn kwaliteit waarborgen. Ik heb een gedegen opleiding tot KRMT-makelaar genoten en volg nu regelmatig opleidingen en trainingen om mijn kennis te vergroten.

✉️ MAKELAAR ALEX
☎︎ 06-51573895

WhatsApp

Curriculum Vitae:
2020 – heden: MAKELAAR ALEX
2017-2020: 27 Huis Makelaars
2016-2017: Hoekstra en van Eck nieuwbouw, Haarlem, Hoofddorp en Amsterdam
2014-2016: Makelaarsland

Opleiding:
heden: Register Makelaar
2021: SVM Niveau, Fiscale aspecten
2020: SVM Niveau, 0 op de meter
2019: SVM Niveau, Bouwperiodes en hun gebreken
2018: SVM Niveau, Duurzaamheid
2017: SVM nIveau, Asbest verwijderen
2016: SVM Niveau, Juridische aspecten
2015: SVM Niveau, bouwkundige gebreken
2013-2014: KRMT Makelaar