Aankoop

Een woning kopen klinkt makkelijker dan het is. Er komen heel veel aspecten bij het kopen van een huis of appartement die je wellicht over het hoofd zou zien. Wat is de situatie met erfpacht? zijn er bijzondere voorwaarden? is de verkoper wel de eigenaar? dit en nog veel meer zijn zaken waar je als koper best hulp bij kunt gebruiken.

De kosten voor mijn hulp bij het vinden en kopen van jouw droomhuis zijn helder:
maximaal €4.950,- inclusief BTW*.

Ik help bij de zoektocht naar de woning. Ik begeleid je bij de bezichtigingen. Wanneer je denkt dat we jouw droomhuis gevonden hebben zal ik de onderhandelingen doen. Bij een mondelinge overeenkomst leg ik contact met een notaris naar keuze. Indien gewenst organiseer ik en begeleid ik de taxatie en de bouwkundige keuring. Daarnaast sta ik persoonlijk tot je beschikking om alle vragen te stellen die je helpen jouw droomhuis ook daadwerkelijk van jou te laten zijn.

‘MAKELAAR ALEX’ ik dus, helpt je daarbij. Met mijn ervaring en kennis van zaken weet ik waar we op moeten letten. Ik heb al veel opdrachtgevers kunnen helpen met de aankoop van een woning. Ook nadat je eigenaar bent geworden blijf ik jouw aanspreekpunt voor vragen. Echt van A tot Z service dus. Wel zo fijn, omdat ik als geen ander het dossier van jouw woning ken.

Neem nu contact op met mij en we spreken zo snel mogelijk af om kennis te maken en de zoektocht naar jouw droomhuis in gang te zetten.
Graag tot snel!

✉️ MAKELAAR ALEX
☎︎ 06-51573895

WhatsApp

*de prijzen zijn uitsluitend geldig: Bij woonhuizen en appartementen tot 150m2, in 2022 en op basis van beschikbaarheid. Buiten Amsterdam geldt een toeslag van 10%.