Verkoop

Op het moment dat je besloten hebt om te gaan verhuizen of je hebt een andere reden om te moeten verkopen dan ben je op zoek naar mij, ‘MAKELAAR ALEX’ Ik ben de ideale makelaar om de verkoop te begeleiden. De verkoop van jouw woning is bij mij in goede handen. We maken een geweldige presentatie van jouw woning om vervolgens met een slimme positionering jouw ideale koper te vinden.

De kosten voor het vinden van de ideale koper zijn helder: 
1,3% van de verkoopprijs met een maximum van €6.950,- inclusief BTW*.

De woning wordt gepresenteerd middels een Funda Compleet presentatie. De foto’s, plattegronden en meetrapport worden gemaakt door een locale specialist. Ik onderhoud persoonlijk het contact met alle geïnteresseerden in de woning en ik verzorg zelf de bezichtigingen. Na een mondelinge overeenkomst blijf ik het aanspreekpunt voor de aanstaande kopers. Ik begeleid ook de taxatie en keuring die na de overeenstemming worden uitgevoerd. Wel zo duidelijk voor iedereen.

Van A tot Z help ik bij het vinden van de juiste koper en daarmee help ik bij het optimaal verkopen van je woning. Ook na de verkoop blijf ik jouw aanspreekpunt voor vragen. Echt van A tot Z service dus. Ik kom graag zo snel mogelijk langs om kennis te maken en de verkoop in gang te zetten.

Neem nu contact op met mij voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling.
Graag tot snel!


✉️ MAKELAAR ALEX
☎︎ 06-51573895

WhatsApp

*de prijzen zijn uitsluitend geldig: in Amsterdam, bij woonhuizen en appartementen tot 200m2, in 2022 en op basis van beschikbaarheid.