Verkoop

Op het moment dat je besloten hebt om te gaan verhuizen of je hebt een andere reden om te moeten verkopen dan ben je op zoek naar mij, ‘MAKELAAR ALEX’ Ik ben de ideale makelaar om de verkoop te begeleiden. De verkoop van jouw woning is bij mij in goede handen. We maken een geweldige presentatie van jouw woning om vervolgens met een slimme positionering jouw ideale koper te vinden.

De kosten voor het vinden van de ideale koper zijn helder: 
Een starttarief van €2.500,- plus 0,7% van de verkoopsom vormen samen de totale courtage incl. BTW*.
De uiteindelijke kosten zijn daarmee voor een groot deel afhankelijk van hoe goed de woning is verkocht. Dat is wel zo transparant.

De woning wordt, door mij, op de best mogelijke manier gepresenteerd middels een Funda Premium presentatie. De foto’s, plattegronden, video en meetrapport worden gemaakt door een geweldige locale specialist en zijn allemaal inbegrepen in de prijs. Ik onderhoud persoonlijk het contact met alle potentiële kopers, verzorg zelf de bezichtigingen en begeleid zelf de biedingen. Dat maakt de communicatie persoonlijk en direct. Na een mondelinge overeenkomst blijf ik het aanspreekpunt voor de aanstaande kopers. Ik begeleid ook de taxatie en keuring die na de overeenstemming worden uitgevoerd. Wel zo duidelijk voor iedereen.

Van A tot Z help ik bij het vinden van de juiste koper en daarmee help ik bij het optimaal verkopen van je woning. Ook na de verkoop blijf ik jouw aanspreekpunt voor vragen. Echt van A tot Z service dus. Ik kom graag zo snel mogelijk langs om kennis te maken en de verkoop in gang te zetten.

Neem nu contact op met mij voor een vrijblijvend adviesgesprek en een gratis waardebepaling.
Graag tot snel!


✉️ MAKELAAR ALEX
☎︎ 06-51573895

WhatsApp

*de prijzen zijn uitsluitend geldig: in Amsterdam, bij woonhuizen en appartementen tot 200m2, in 2023 en op basis van beschikbaarheid.