‘Makelaar Alex’ dat ben ik. Deskundig, gedreven, vriendelijk, geduldig en slim. Ik werk als zelfstandig makelaar in de regio Amsterdam. Met veel plezier woon ik al ruim 10 jaar in deze mooie stad. Ik hou van de verschillende bouwstijlen en ik hou van de diversiteit van de mensen die de stad mooi maken.

Ik heb al veel cliënten kunnen helpen met de aankoop van een woning. Als gedreven makelaar sta ik je graag terzijde om samen jouw nieuwe thuis te vinden.
De verkoop van jouw woning is bij mij in goede handen. We maken een geweldige presentatie van jouw woning om vervolgens met een slimme positionering jouw ideale koper te vinden.

Doordat ik zelfstandig werk zonder een vaste kantoorlocatie ontmoeten we elkaar waar het voor jou het beste uitkomt. Dat kan in de omgeving zijn waar je wilt gaan wonen, maar ook bij je thuis. Zelfs op je werk is het mogelijk dat ik langskom om kennis te maken en het proces door te nemen.

Inmiddels heb ik een uitgebreid netwerk en ben ik in staat je te voorzien van de juiste personen en instanties die nodig zijn om een aankoop of een verkoop compleet te maken. Ik werk geheel zelfstandig en ben jouw aanspreekpunt gedurende het gehele proces. Dit maakt de communicatie sneller en vooral ook duidelijker.

Makelaar Alex is lid van “Vastgoedpro”. Dit is één van de grote landelijke vastgoed organisaties die mijn kwaliteit waarborgen. Ik heb een gedegen opleiding tot KRMT-makelaar genoten en volg nu regelmatig opleidingen en trainingen om mijn kennis te vergroten.

Neem nu contact op met mij zodat we snel kennis kunnen maken en vervolgens direct kunnen starten met de aankoop van jouw nieuwe thuis of het vinden van jouw ideale koper.