MAKELAAR ALEX IS DUURZAAM

Wie of wat is nou een duurzame makelaar. Wie, dat is makkelijk te beantwoorden, dat ben ik MAKELAAR ALEX. Wat, is natuurlijk veel complexer en veelomvattend. 

Duurzaam makelen begint met de relatie tussen jou als client en mij als professional. Als professional en duurzaam makelaar sta ik ervoor kwaliteit te leveren. Door dit te doen, zul jij als client tegen minder verrassingen aanlopen in de toekomst en daardoor betere keuzes maken. 

Als je met mij een huis koopt of verkoopt, dan kun je altijd rekenen op een gedegen advies. Desgewenst kan ik je ondersteunen bij het verduurzamen van jouw woning. Er zijn veel manieren om jouw huis duurzaam te maken. Niet alle manieren zijn geschikt of nuttig voor jouw woning. Ik kan je helpen hiermee. Samen kijken we naar de beste oplossingen voor het beoogde doel. 

Tot slot hoort bij duurzaam makelen het bewust zijn van de keuzes die je zelf maakt. Ik gebruik gerecycled papier voor mijn visitekaartjes en flyers, heb geen auto in bezit en fiets zoveel mogelijk naar bestemming. Ook heb ik geen vast kantoor om mijn footprint zo klein mogelijk te houden. Duurzaam makelen is verantwoorde keuzes maken en jou als koper of verkoper bewust laten zijn van de mogelijkheden.