Leger des Heils en MAKELAAR ALEX

MAKELAAR ALEX doneert, in de maanden april en mei, €50,- aan het leger des Heils bij aankoop van jouw droomhuis.
Oké, het is misschien niet het eerste waar je aan wilt denken bij het kopen van jouw woning. En deze actie is zeker niet bedoeld om je een schuldgevoel te geven, juist niet!
Een marketing strateeg zou zeggen ‘het is niet sexy genoeg’.
Toch schenkt MAKELAAR ALEX aandacht aan deze groep mensen/Amsterdammers..

De Amsterdammers die bij wijze van spreken in een kartonnen doos, of onder een brug, moeten leven. Er zijn veel Amsterdammers die hulp nodig hebben, zowel zichtbaar op straat als onzichtbaar achter gesloten deuren. Of het nu gaat om soep uitdelen, een slaapplaats verzorgen of kinderen muziekles geven, het Leger des Heils helpt ze verder. Door jouw aankoop met MAKELAAR ALEX help je mee om ook deze Amsterdammers iets meer dan een kartonnen doos te geven. Neem nu contact op met MAKELAAR ALEX en start de zoektocht naar jouw droomhuis en help daarmee een andere Amsterdammer.